Kuliner - škola vaření

ŠPANĚLSKÉ SPECIALITY s královnou paellou

  • 27. únor 2018

  • 16:30–21:00

  • Kuliner - škola vaření
    Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany

Španělská kuchyně je čerstvá a barevná. Olivový olej, plody moře, ryby a různé druhy zeleniny vytvoří harmonii chutí a přenesou vás do srdečně ohnivé země – překrásného Španělska.

Atmosféru a zážitek z jídla dotváří španělská hudba doprovázená typickými hudebními nástroji, jako jsou španělské akustické kytary a kastaněty.

 

V čem vás zdokonalíme?
– vymixujeme si studenou zeleninovou polévku gazpacho a dozdobíme ji křupavými krutony
– upečeme si španělské národní jídlo katalánský bramborový koláč
– ukážeme si, jak vyrobit lahodnou karamelizovanou cibuli
– připravíme si oblíbený španělský tapas – pečené krevety a baby úhoře, kterému Španělé říkají gulas
– připravíme si základ na rýži a orestujeme si mořské plody (krevety a kalamáry)
– uvaříme si paellu podle tradiční receptury v typických paella pánvích
– menu zakončíme dezertem ze španělského Katalánska – voňavým krémem catalana

Menu:
• GAZPACHO ANDALUZ CON SUS VERDURITAS – studená zeleninová polévka Gazpacho
• TORTILLA DE PATATAS CON CEBOLLA – bramborový koláč s karamelizovanou cibulí
• GAMBAS AL AJILLO CON GULAS DE AGUINAGA – pečené krevety s baby úhořem na česneku
• PAELLA DE MARISCO – rybí paella s mořskými plody
• CREMA CATALANA – katalánský aromatizovaný krém

Více informací

Kdy se akce koná

27. únor 2018 - 16:30–21:00

Více informací a kontakt

Kuliner - škola vaření
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany

info@kulinerplus.cz