Kuliner plus - škola vaření

Kurz vaření: Hovězí pečínky s Daliborem Navrátilem

  • 4. prosinec 2017

  • 16:30–20:30

  • Kuliner plus - škola vaření
    Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany

Příprava tradičních hovězích pečení vám může připadat příliš zdlouhavá. Výsledkem však bude křehké a šťavnaté maso, na kterém si pochutnáte.

Zatímco na přípravu steaků je zapotřebí masa vyzrálého, měkkou pečínku vytvoříte i z klasického a hlavně cenově dostupnějšího masa. Věděli jste, že hovězí pečeně Esterházy je pojmenovaná podle barona Pála Esterházyho, který byl považován za jednoho z největších labužníků své doby?

 

Společně si připravíme:
– Hovězí pečeně Esterházy
– Štěpánská hovězí pečeně špikovaná mléčným špekem a vařeným vejcem
– Špikovaná hovězí plec na červeném víně a kořenové zelenině
– Pečené hovězí špalíčky na zkaramelizované cibuli
– Krupicové noky
– Bramborové placky

 

Více informací

Kdy se akce koná

4. prosinec 2017 - 16:30–20:30

Více informací a kontakt

Kuliner plus - škola vaření
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany

info@kulinerplus.cz

Dejte o akci vědět přátelům!

Sdílet na facebooku