Kuliner Gastrocentrum s. r. o.

Kuchyně Latinské Ameriky – mořské plody, pasty, omáčky

  • 10. listopad 2017

  • 16:30–20:30

  • Kuliner Gastrocentrum s. r. o.
    Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany

Tak jako je rozsáhlá Latinská Amerika, stejně bohatá a rozmanitá je i její kuchyně.

Jednotlivé kuchyně mají mnoho společného, a přesto se hodně liší surovinami i chutěmi.

 

Menu:
Tapas na uvítanou:
Crocante de jamón. Bageta, pomazánka z tvarohu a pažitky, pečený jamón serrano/prosciutto, sušená rajčata.
Anchoas y aceitunas negras. Bageta, pečená červená paprika plněná pastou z ančoviček, oříšků a černých oliv, omáčka z červených papriček s oříšky.

Ceviche. Ryba připravovaná za studena marinováním v citronové šťávě s čerstvým koriandrem, česnekem, rajčatovou pastou a pastou ze zeleného chilli, podávaná s avokádem a praženou kukuřicí. (Mexiko)

Matambre con chimichurri. Grilovaný hovězí pupek s omáčkou z petrželky, koriandru, máty a česneku, domácí bageta. (Argentina)

Arroz con mariscos. Rýže s chilli pastami a mořskými plody. (Peru)

Pana cotta de coco. Panna cotta z kokosového mléka, zdobená kávovým coulis a mangovým dentelle. (Kolumbie)

Více informací

Kdy se akce koná

10. listopad 2017 - 16:30–20:30

Více informací a kontakt

Kuliner Gastrocentrum s. r. o.
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany

Událost na FB
info@kulinerplus.cz