Kuliner Gastrocentrum s. r. o.

KRÁLOVSKÉ STEAKY – Tomahawk, Hanger, T-bone

  • 21. listopad 2017

  • 16:30–21:00

  • Kuliner Gastrocentrum s. r. o.
    Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany

Hledáte kulinářský zážitek, kde je kvalitní maso v každém chodu surovinou číslo jedna?

Připravit královský steak je umění a dovést ho k dokonalosti v kombinaci s přílohami, omáčkami a dipy stejně tak. Hledáte kulinářský zážitek, kde je kvalitní maso v každém chodu surovinou číslo jedna? Pak je tento kurz šitý na míru přímo vám. Rozpálíme pánev i gril. Ochutnáme steak v klasické úpravě, zauzený i připravený technikou sous vide. A navíc se naučíme i domácí burger!

 

Menu:
amuse bouche: pomalu pečený roastbeef z nízkého roštěnce, domácí cibulová bageta, laktonéza z červené řepy s wasabi
double cheeseburger z vyzrálého hovězího masa s cheddarem a nakládanou zeleninou, limetkový dip a domácí BBQ omáčka (pánev)
Tomahawk steak z vysokého roštěnce s kostí na grilu, karamelizovaná baby karotka s ořechy a balsamico redukcí, šalvějová omáčka (gril)
zauzený Hanger steak, omáčka z černého piva a pečených rajčat, domácí rozmarýnový chléb (pánev + gril)
T-bone steak – král hovězích steaků z vyzrálého hovězího masa na přepuštěném bylinkovém másle, ragú z čerstvých hřibů a fava fazolí (gril)
flambované kořeněné broskve v Bourbonu, šlehaná smetana s vanilkou a mátou

Na kurzu budeme grilovat na unikátních grilech Big Green Egg.

Více informací

Kdy se akce koná

21. listopad 2017 - 16:30–21:00

Více informací a kontakt

Kuliner Gastrocentrum s. r. o.
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany

info@kulinerplus.cz