Kuliner - škola vaření

INDIE na talíři

  • 6. březen 2018

  • 16:30–21:00

  • Kuliner - škola vaření
    Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany

Indická kuchyně je velmi barevná, výrazná a rozmanitá, stejně tak jako Indie celá.

Každý stát má svá specifická jídla, dokonce i každá rodina má své recepty. Vaření indických jídel je trochu jako alchymie, přidáním špetky koření nebo změnou kořenící směsi můžete docílit úplně jiných chutí a celé jídlo posunout o hodně výš. Vaření každého jídla je proto úžasným zážitkem.

 

Předkrm
ONION BHAJI & MINT CHUTNEY – cibule s koriandrem smažené v těstíčku z cizrny, mátové čatní

Hlavní chod VEGI
DAL PALAK s rýží – luštěninové curry se špenátem; basmati rýže; vegetariánský pokrm

Hlavní chod
BUTTER CHICKEN & NAAN – jeden z nejznámějších indických masových pokrmů, kuře v jemné krémové máslové omáčce
A jako příloha velmi oblíbený indický chléb Naan.

Dezert
KHEER – rýžový puding s ořechy a šafránem; typický indický dezert, který nesmí chybět u žádného slavnostního menu

Dárek pro vás:
Domácí MÁSLO GHEE – poradíme, jak si je doma připravit

Více informací

Kdy se akce koná

6. březen 2018 - 16:30–21:00

Více informací a kontakt

Kuliner - škola vaření
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany

info@kulinerplus.cz