Kuliner Gastrocentrum s. r. o.

Indie na talíři – kurz vaření

  • Akce již proběhla

Indická kuchyně je velmi barevná, výrazná a rozmanitá, stejně tak jako Indie celá.

Každý stát má svá specifická jídla, dokonce i každá rodina má své recepty. Vaření indických jídel je trochu jako alchymie, přidáním špetky koření nebo změnou kořenící směsi můžete docílit úplně jiných chutí a celé jídlo posunout o hodně výš. Vaření každého jídla je proto úžasným zážitkem.

Předkrm
ONION BHAJI & MINT CHUTNEY – cibule s koriandrem smažené v těstíčku z cizrny, mátové čatní

Hlavní chod VEGI
FIVE LENTILS DAL – curry z pěti druhů luštěnin; vegetariánský pokrm

Hlavní chod
LAMB VINDALOO – jedno z nejznámějších indických jídel; jehněčí maso marinované v koření a červeném octu

Dezert
MANGO LASSI – jogurtový nápoj s mangem

Dárek pro vás:
Domácí MÁSLO GHEE – poradíme, jak si je doma připravit

Kdy se akce koná

10. říjen 2017 - 16:30–20:30

Dejte o akci vědět přátelům!

Sdílet na facebooku