Zelný trh

Cukrkandle na Zelňáku

  • Akce již proběhla

  • Tržnice Brno
    Zelný trh 14–16

Na návštěvníky čekají ochutnávky sladkostí, workshopy a prezentace. Mlsání nezdravé i zdravé a navíc inovativní možnost, jak mlsat bez výčitek svědomí.

Matějovo pekařství si můžete nazdobit perníčky a vyzkoušet, jak se plete vánočka.
Jazzová kavárna Podobrazy můžete zasednout k některému z domácích moučníků a zákusků.
Výrobna těstovin a bistro Pastificio vám ukáže, jak se vyrábějí těstoviny s vanilkovým krémem. A určitě dostanete ochutnat!
Craftbeer bottle shop & bar nabídne ochutnávku sladších piv ze světa. Jmenovitě: Aventinus Eisbock (polotmavá pšenice), Tiny Rebel – Tropicana IPA, WildBeer co – Pogo, Kasteel Rouge – belgický tmavý ejl s višňovým destilátem, Trappistes Rochefort 10 a Fullers London Porter. Kromě toho se zde bude v pátek od 18 hodin konat ochutnávka piv malého plzeňského pivovaru Raven.
Vytvoř si vlastní donut! Na tento workshop láká La Donuteria Brno, výrobna lahodných koblížků s dírou uprostřed.
Sladké koláče a dorty, při jejichž výrobě nepřekročila teplota přípravy 42 °C, můžete ochutnat v bistru MyRaw Food Brno. Syrové stravě budou také věnovány Dny zdRAWé stRAWy, které se budou konat v termínu 19.–20. října.
Svou vlastní palačinku s obrázkem si můžete vytvořit pod vedením profesionálních kuchařů z Kuliner plus – škola vaření. Každý den odpoledne.

Zdravé mlsání obstará prodejna Medovinka Brno, kde si můžete o medu popovídat s profesionálním včelařem. A jistojistě dostanete líznout.

A to mlsání bez výčitek? Podívejte se na ukázku cvičení pomocí metody EMS, kterou provozuje mistr aerobiku Tomáš Krmíček z Body Express. Vyzkoušejte na vlastní kůži, jak lze aktivovat tělo pomocí slabých elektrických impulzů – stejných, jako si tělo vytváří samo.

Více informací

Kdy se akce koná

13. říjen 2017
14. říjen 2017

Více informací a kontakt

Tržnice Brno
Zelný trh 14–16

Událost na FB