Otevřená zahrada

Bonjour Brno: degustace francouzských specialit

  • Akce již proběhla

  • Otevřená zahrada
    Údolní 33, Brno

Tradice v pohybu.

Zveme vás ke stolu plného tradičních francouzských jídel, sýrů, dezertů a francouzského vína z vinařství Franck&Thierry z La Conservatorie

Pod taktovkou šéfkuchaře François Bouillet jsme pro vás připravili francouzské čtyřchodové menu. O hudební zážitek se postará sběratel hudby a milovník vinylu, DJ Liquid A. Patří mezi naše nejzkušenější DJs v republice, a také je průkopníkem freestylového hraní.

Menu:
Salát nicoise s domácím chlebem
Kuře à la kohout na víně s bulgurem
Variace francouzských sýrů
Čokoládové lanýže

 

V ceně je zahrnuto: čtyřchodové degustační menu a hudební doprovod.
V ceně není zahrnuto víno. Víno, kávu a dezerty bude možné zakoupit na místě.

Cena vstupenky v předprodeji (do 9.4. 2019 do půlnoci): 350 Kč

Vegetariánům a dětem nabízíme možnost využít zvýhodněnou vstupenku na akci, ve které není zahrnuto celé menu, ale pouze sýry a čokoládové lanýže.

Speciální vstupenka určená vegetariánům a dětem s redukovaným menu (do 9.4. 2019 do půlnoci): 200 Kč

V omezeném množství budou k zakoupení vstupenky na místě:
Čtyřchodové menu: 520 Kč
Speciální redukované menu určené vegetariánům a dětem: 350 Kč

Odkazy:
https://www.cokoladovelanyze.com

Káva z Ugandy a jiné místní výrobky


vinařství Franck&Thierry z La Conservatorie

Více informací

Kdy se akce koná

13. duben 2019 - 15:00–18:00

Vstupné

V ceně je zahrnuto: čtyřchodové degustační menu a hudební doprovod. V ceně není zahrnuto víno. Víno, kávu a dezerty bude možné zakoupit na místě. Cena vstupenky v předprodeji (do 9.4. 2019 do půlnoci): 350 Kč

Dospělí350 Kč

Více informací a kontakt

Otevřená zahrada
Údolní 33, Brno

Událost na FB
helena.perinova@nap.cz